Trouwen
Een bijzonder moment in je leven vraagt om een bijzondere locatie

Trouwen. Een bijzonder moment in je leven. Dat wil je natuurlijk doen op een mooie plek in een goede sfeer. De Vermaning in Krommenie is zo’n bij­zon­de­re plek om elkaar het ja-woord te geven. Of je het nu groot of klein wilt vieren.

Trouwen. Een bijzonder moment in je leven. Dat wil je natuurlijk doen op een mooie plek in een goede sfeer. De Vermaning in Krommenie is zo’n bijzondere plek om elkaar het ja-woord te geven. Of je het nu groot of klein wilt vieren.

Er is een aparte ruimte waar je je kunt voorbereiden op de bruiloft. De mensen kunnen hun jassen in de garderobe kwijt en plaatsnemen in de intieme kerkzaal waarna de plechtigheid kan beginnen. De invulling bepaal je natuurlijk zelf. De Vermaning is als officiële trouwlocatie erkent en dat betekent dat naast het kerkelijke huwelijk ook burgerlijke huwelijken kunnen worden voltrokken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om te trouwen in De Vermaning? Neem dan contact met ons op of kom gewoon een keer kijken. Evelien Mager leidt je graag rond, bovendien is zij BABS bij de gemeente Zaanstad.

huwelijk t Noorderhuys
Huwelijk Krommenie t Noorderhuys
Huwelijk Krommenie t Noorderhuys
Krommenie 't Noordenhuys
01
Mogelijkheid

Huwelijk

t Noorderhuys beschikt over een monumentaal pand aan de Noorderhoofdstraat in Krommenie. De Vermaning is gebouwd in 1703 en één van de oudste gebouwen van Krommenie. Door de bijzondere bouw en de centrale ligging is dit kerkje een uitstekende locatie voor uw persoonlijke of zakelijke evenementen.